В 53
.
Зміна кінематичної в’язкості клейстерізованої борошняної суспензії пшениці під час пророщування зерна, підданого низькотемпературній обробці [Текст] / І. М. Фоміна, О. О. Івахненко, І. М. Савіна //
Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, . - Вип. 140: Сучасні напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в. - С. 89-94.. - Бібліогр. наприкінці ст.
(Шифр в БД 664(06)/В 53-444270)
Анотація:
Проведено дослідження впливу короткочасної низькотемпературної обробки зерна пшениці на глибину гідролітичних процесів крохмальних полісахаридів за зміною в'язкості клейстерізованної борошняної суспензії на капілярному віскозиметрі.
Проведено исследование влияния кратковременной низкотемпературной обработки зерна пшеницы на глубину гидролитических процессов крахмальных полисахаридов по изменению вязкости клейстеризованной мучной суспензии на капиллярном вискозиметре.
Додаткові точки доступу: