
>
Вступ до спеціальності [Електронний ресурс] : навч.-метод. посібник для самост. (дистанц.) вивч. дисципліни студентам першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання, спец. 015 Професійна освіта (аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: С. А. Золотарьова, М. С. Пономарьова, В. Є. Новікова. - Харків : [б. в.], 2024. - 83 с. : табл. - Бібліогр.: с. 77-78. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Золотарьова, Світлана Анатоліївна\авт.-уклад.\
Пономарьова, Марина Сергіївна\авт.-уклад.\
Новікова, Вікторія Євгеніївна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Додаткові точки доступу:
Золотарьова, Світлана Анатоліївна\авт.-уклад.\
Пономарьова, Марина Сергіївна\авт.-уклад.\
Новікова, Вікторія Євгеніївна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 71 |