
>
Особливості технології нового батончика шоколадного [Текст] / С. П. Боковець, Ф. В. Перцевой, О. Ю. Мельник, П. В. Гурський, Т. І. Маренкова //
Прогресивні техніка та технологія харч. вир-в ресторан. госп-ва і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Вип. 2 (32). - С. 32-41..
Додаткові точки доступу:
Боковець, С. П.
Перцевой, Федір Всеволодович
Мельник, О. Ю.
Гурський, Петро Васильович
Маренкова, Т. І.
Додаткові точки доступу:
Боковець, С. П.
Перцевой, Федір Всеволодович
Мельник, О. Ю.
Гурський, Петро Васильович
Маренкова, Т. І.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|