
>
Яковенко, О. В.Обґрунтування рецептурного складу безлактозного морозива по типу «Семіфредо» [Текст] / О. В. Яковенко ; наук. керівник С. Б. Омельченко //
Яковенко, О. В.
Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, Держ. біотехнол. ун-т, 26 жовт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 70.
Додаткові точки доступу:
Омельченко, Світлана Борисівна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Омельченко, Світлана Борисівна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|