>
Використання дієтичної добавки «Шрот зародків пшениці харчовий» для підвищення харчової цінності пшеничного хліба [Текст] / Г. М. Лисюк, С. Г. Олійник, О. І. Кравченко, П. О. Карпенко //
Збірник наук. пр. Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : ОНАХТ, 2010. - Ч. 1. - С. 195-200.
Додаткові точки доступу:
Лисюк, Г. М.
Олійник, Світлана Георгіївна
Кравченко, О. І.
Карпенко, П. О.
Додаткові точки доступу:
Лисюк, Г. М.
Олійник, Світлана Георгіївна
Кравченко, О. І.
Карпенко, П. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|