>
Радченко, Анна Едуардівна.Вплив дисперсного складу гороху та аквафаби на органолептичні показники закусок [Текст] / А. Е. Радченко, В. В. Дегтяр, О. О. Гринченко //
Радченко, Анна Едуардівна.
Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : матеріали ХІІІ Міжнар. наук.-техн. конф., присвяч. 140 річниці Нац. ун-ту харч. технол. - Харків, 2024.
Додаткові точки доступу:
Дегтяр, В. В.
Гринченко, Ольга Олексіївна
Додаткові точки доступу:
Дегтяр, В. В.
Гринченко, Ольга Олексіївна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|