
>
Determination of the possibilities of using the universal low-temperature rotary apparatus for the production of meat and vegetable products under the conditions of providing uniform heat supply [Text] / A. Zahorulko, O. Zahorulko, N. Tytarenko, E. Ibaiev, V. Zahorulko //
Technology Audit and Production Reserves. - 2024. - Vol. 3, No. 3 (77). - P. 49-52. - DOI DOI: 10.15587/2706-5448.2024.307332.
Додаткові точки доступу:
Zahorulko, Andrii
Zahorulko, Oleksii
Tytarenko, N.
Ibaiev, E.
Zahorulko, V.
Переход по DOI
Додаткові точки доступу:
Zahorulko, Andrii
Zahorulko, Oleksii
Tytarenko, N.
Ibaiev, E.
Zahorulko, V.
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|