>
Карпенко, Людмила Костянтинівна.Роль функціональних харчових інгредієнтів у покращенні здоров’я: сучасні тенденції та інновації [Текст] / Л. К. Карпенко, І. В. Цихановська, О. О. Литвин //
Карпенко, Людмила Костянтинівна.
Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., Держ. біотехнол. ун-т, 15 трав. 2025 р. - Харків : ДБТУ, 2025. - С. 91-92.
Додаткові точки доступу:
Цихановська, І. В.
Литвин, О. О.
Додаткові точки доступу:
Цихановська, І. В.
Литвин, О. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозитарій |