
>
Unique method of extraction of inactive forms of pectin substances from fruits to easy-digestible active form during the obtaining of nanofood [Text] / R. Pavlyuk, V. Pogarska, I. Kakadii, O. Pogarskiy //
EUREKA: Life Sciences. - 2017.
Додаткові точки доступу:
Pavlyuk, R.
Pogarska, Viktoriya
Kakadii, I.
Pogarskiy, O.
Додаткові точки доступу:
Pavlyuk, R.
Pogarska, Viktoriya
Kakadii, I.
Pogarskiy, O.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|