>
Lystopad, T.Micronutrient content in berry sauces with seaweed raw material [Text] / T. Lystopad , G. Deynichenko //
Lystopad, T.
Актуальные проблемы и современные технологии производства продуктов питания : сборник тр. Междунар. науч.-практ. конф., г. Кутаиси, Гос. ун-т Акакия Церетели, 20-21 февр. 2020 г. - 2020. - С. 275-282.
Додаткові точки доступу:
Deynichenko, Gregoriy
Додаткові точки доступу:
Deynichenko, Gregoriy
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|