
>
Design Of An Apparatus For Low-Temperature Processing Of Meat Delicacies [Electronic resource] / A. M. Zagorulko, O. Cherevko, A. Zagorulko, M. Yancheva, N. Budnyk, Y. Nakonechna, N. Oliynyk, N. Novgorodska //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2021. - Vol. 5, Issue 11-113. - С. 6 - 12. - DOI 10.15587/1729-4061.2021.240675.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Zagorulko, Andrey
Cherevko, Oleksander
Zagorulko, A.
Yancheva, Marina
Budnyk, N.
Nakonechna, Y.
Oliynyk, N.
Novgorodska, N.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Zagorulko, Andrey
Cherevko, Oleksander
Zagorulko, A.
Yancheva, Marina
Budnyk, N.
Nakonechna, Y.
Oliynyk, N.
Novgorodska, N.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |