>
Development of technology of health jelly marmalade [Text] / G. . Lysyuk, M. Artamonova, N. Tuz, O. Chuhno //
Новітні технології оздоровчих продуктів харчування ХХІ століття : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 21 жовт. 2010 р. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 135-136.
Додаткові точки доступу:
Lysyuk, G.
Artamonova, M.
Tuz, N.
Chuhno, O.
Додаткові точки доступу:
Lysyuk, G.
Artamonova, M.
Tuz, N.
Chuhno, O.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|