
>
Basic principles of a systematic approach to the production of pasta products with improved edible properties [Text] / І. Bushtakov, А. Penkin, V. Kolesnyk, V. Polupan //
Scientific achievements of contemporary society : the 4th International scientific and practical conference, November 7-9, 2024. - London : Cognum Publishing House, 2024. - P. 247-277.
Додаткові точки доступу:
Bushtakov, І.
Penkin, А.
Kolesnyk, Viktoriia
Polupan, V.
Додаткові точки доступу:
Bushtakov, І.
Penkin, А.
Kolesnyk, Viktoriia
Polupan, V.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|