
>
Дослідження дисперсного складу овочевого та фруктового напівфабрикату, як основної складової частини для напою смузі [Текст] / М. І. Погожих, Є. Б. Соколова, Д. М. Одарченко, І. М. Павлюк //
Пищевая наука и технология : научно-произв. журн. - 2017. - Т. 11, Вып. 2. - С. 68-72.
Додаткові точки доступу:
Погожих, Микола Іванович
Соколова, Євгенія Борисівна
Одарченко, Дмитро Миколайович
Павлюк, І. М.
Додаткові точки доступу:
Погожих, Микола Іванович
Соколова, Євгенія Борисівна
Одарченко, Дмитро Миколайович
Павлюк, І. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|