
>
Технологія галузі [Текст] : збірник текстів для студентів освіт.-кваліф. рівня бакалавр напряму підгот. 6.051701 Харчові технології та інженерія, спец. Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів. Розділ. Технологія кондитерських виробів / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; авт.-уклад.: О. М. Постнова, З. І. Кучерук, О. Г. Шидакова-Каменюка. - Харків : ХДУХТ, 2012. - 27 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Постнова, Ольга Миколаївна\авт.-уклад.\
Кучерук, Зіновія Іванівна\авт.-уклад.\
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна\авт.-уклад.\
Додаткові точки доступу:
Постнова, Ольга Миколаївна\авт.-уклад.\
Кучерук, Зіновія Іванівна\авт.-уклад.\
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна\авт.-уклад.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|