
>
Studying the influence of meats from wheat and oat germs, and rose hips, on the formation of quality of ryewheat dough and bread [Electronic resource] / Svitlana Oliinyk, O. Samokhvalova, N. Lapitska, Zynovija Kucheruk //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2020. - Vol. 1, Issue 11-103. - Ст. 187944. - С. 59-65.. - DOI 10.15587/1729-4061.2020.187944.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Oliinyk, Svitlana
Samokhvalova, Olga
Lapitska, N.
Kucheruk, Zynovija
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Oliinyk, Svitlana
Samokhvalova, Olga
Lapitska, N.
Kucheruk, Zynovija
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |