
>
Руденко, А. І.Щодо оцінки хлібопекарських властивостей борошна, отриманого з полби [Текст] / А. І. Руденко, Г. М. Лисюк, С. Г. Олійник //
Руденко, А. І.
Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 19 трав. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 66-67.
Додаткові точки доступу:
Лисюк, Г. М.
Олійник, Світлана Георгіївна
Додаткові точки доступу:
Лисюк, Г. М.
Олійник, Світлана Георгіївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|