
>
Тохтамиш, І. О.Розробка нового покоління десертів на основі кисломолочного сиру, збагачених кріодобавками із плодоовочевої сировини [Текст] / І. О. Тохтамиш ; наук. керівник: Р. Ю. Павлюк, О. О. Юр'єва //
Тохтамиш, І. О.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 1. - С. 91-92.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.\наук. керівник\
Юр'єва, Ольга Олексіївна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.\наук. керівник\
Юр'єва, Ольга Олексіївна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|