>
Гасай, Є. Л.Підвищення транспортабельності ягід чорної смородини, призначеної для заморожування [Текст] / Є. Л. Гасай, К. В. Сподар ; керівник роботи: А. М. Одарченко, Д. М. Одарченко //
Гасай, Є. Л.
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук. конф. молодих вчених і студентів, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 20 квіт. 2010 р. - Харків : ХДУХТ, 2010. - Ч. 1. - С. 216.
Додаткові точки доступу:
Сподар, К. В.
Одарченко, Андрій Миколайович\керівник роботи\
Одарченко, Дмитро Миколайович\керівник роботи\
Додаткові точки доступу:
Сподар, К. В.
Одарченко, Андрій Миколайович\керівник роботи\
Одарченко, Дмитро Миколайович\керівник роботи\
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|