
>
Устаткування в ресторанному господарстві. Механічне устаткування [Текст] : навч. посібник для студентів спец. 181 «Харчові технології» СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / Г. В. Дейниченко, В. В. Гузенко, Д. В. Дмитревський, І. В. Золотухіна. - Харків : ДБТУ, 2021. - 208 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Дейниченко, Григорій Вікторович
Гузенко, Віталій Вікторович
Дмитревський, Дмитро В`ячеславович
Золотухіна, Інна Василівна
Додаткові точки доступу:
Дейниченко, Григорій Вікторович
Гузенко, Віталій Вікторович
Дмитревський, Дмитро В`ячеславович
Золотухіна, Інна Василівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|