
>
Шокота, М. Ю.Обґрунтування розробки технології мюслі-батончиків [Текст] / М. Б. Колеснікова, Т. В. Черемська, М. Ю. Шокота //
Шокота, М. Ю.
Education and science of today: intersectoral issues and development of sciences : IV International Scientific and Practical Conference, Cambridge, December 9, 2022. - Cambridge, 2022. - С. 82-87. - DOI https://doi.org/10.36074/logos-09.12.2022.23.
Додаткові точки доступу:
Колеснікова, Марина Борисівна
Черемська, Тетяна Володимирівна
Переход по DOI
Додаткові точки доступу:
Колеснікова, Марина Борисівна
Черемська, Тетяна Володимирівна
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|