
>
Improving the Food Products Quality in the Hotel and Restaurant Industry [Text] / О. Sokolovska [etc.] //
Book of Abstracts Kontura : Congress on Food Quality and Safety, Health and Nutrition – NUTRICON, Ohrid, North Macedonia, June 9-11, 2021. - Scopje, 2021. - P. 222-223.
Додаткові точки доступу:
Sokolovska, О.
Husliev, А.
Biletska, Y.
Radchenko, Anna
Skyrda, O.
Letuta, Tetiana
Frolova, T.
Havrysh, А.
Додаткові точки доступу:
Sokolovska, О.
Husliev, А.
Biletska, Y.
Radchenko, Anna
Skyrda, O.
Letuta, Tetiana
Frolova, T.
Havrysh, А.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|