>
Improving the technology of gluten-free bread with quinoa flour [Electronic resource] / M. Samilyk, Ya. Nahornyi, S. Tkachuk, T. Ryzhkova, P. Gurskyi, L. Savchuk, A. Petrenko, D. Hrinchenko //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2024. - Vol. 5, Issue 11-131. - P. 43-50. - DOI 10.15587/1729-4061.2024.313159.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Samilyk, M.
Nahornyi, Ya.
Tkachuk, S.
Ryzhkova, Taisia
Gurskyi, Petro
Savchuk, L.
Petrenko, Alla
Hrinchenko, Dmytro
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Samilyk, M.
Nahornyi, Ya.
Tkachuk, S.
Ryzhkova, Taisia
Gurskyi, Petro
Savchuk, L.
Petrenko, Alla
Hrinchenko, Dmytro
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Електронний ресурс |