
>
Чорна, Ніна Вікторівна.Перспективи використання кальцієвмісних добавок у технології борошняних кондитерських виробів із пісочного тіста [Текст] / Н. В. Чорна, Б. Б. Ботштейн, Т. М. Хаустова //
Чорна, Ніна Вікторівна.
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 306-311.
Додаткові точки доступу:
Ботштейн, Б. Б.
Хаустова, Т. М.
Додаткові точки доступу:
Ботштейн, Б. Б.
Хаустова, Т. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|