
>
Дейниченко, Григорій Вікторович.Розробка способу одержання молочно-білкового напівфабрикату для виробництва десертної продукції [Текст] / Г. В. Дейниченко, В. І. Федак //
Дейниченко, Григорій Вікторович.
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність. У 2 ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 22 трав. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 1. - С. 232-233.
Додаткові точки доступу:
Федак, В. І.
Додаткові точки доступу:
Федак, В. І.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|