
>
Determining technological parameters for treating pectin-containing raw materials in the technology of milkvegetable minces [Electronic resource] / G. Deinychenko, V. Gnitsevych, T. Yudina, I. Nazarenko, O. Vasylieva //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2016. - Vol. 5, Issue 11(83). - С. 25-31. - DOI 10.15587/1729-4061.2016.81209.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Deinychenko, Grygorii
Gnitsevych, V.
Yudina, T.
Nazarenko, I.
Vasylieva, O.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Deinychenko, Grygorii
Gnitsevych, V.
Yudina, T.
Nazarenko, I.
Vasylieva, O.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |