
>
Technologies of food products on the base of milk protein [Text] : monograph / F. Pertsevoy, P. Hurskyi, S. Iurchenko, K. Polevych, Yu. Savgira [etc.]. - Kharkiv : KSUFTT, 2009. - 206 p. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Pertsevoy, Fedir
Hurskyi, Petro
Iurchenko, S.
Polevych, K.
Savgira, Yu.
Додаткові точки доступу:
Pertsevoy, Fedir
Hurskyi, Petro
Iurchenko, S.
Polevych, K.
Savgira, Yu.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|