
>
Фаховий колоквіум [Текст] : робоча програма для здобувачів спец. 181 ОПП Харчові технології, третій (д-р філософії) РВО / авт.-уклад.: А. Л. Фощан, О. О. Гринченко, І. В. Золотухіна. - Харків : ДБТУ, 2021. - 16 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Фощан, Андрій Леонтійович\авт.-уклад.\
Гринченко, Ольга Олексіївна\авт.-уклад.\
Золотухіна, Інна Василівна\авт.-уклад.\
Додаткові точки доступу:
Фощан, Андрій Леонтійович\авт.-уклад.\
Гринченко, Ольга Олексіївна\авт.-уклад.\
Золотухіна, Інна Василівна\авт.-уклад.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|