
>
664.002.5(075)
Е 45
Експлуатація та обслуговування обладнання переробних і харчових виробництв [Текст] : навч. посібник / О. В. Богомолов, П. В. Гурський, С. А. Денисенко, С. Г. Іващенко, Ю. І. Токолов, В. Л. Маніло, В. П. Заїка, В. С. Шерстюк ; ХНТУСГ. - Харків : Міськдрук, 2014. - 254 с. : il., табл. - Бібліогр.: с.250-251. - ISBN 978-617-619-158-2 : 51.20 грн.
Рубрики:
Україна
Украина
Ключові слова: приймання -- принятие -- монтаж -- організація -- организация -- термін -- срок -- амортизація -- амортизация -- зберігання -- сберегание -- списання -- списание --
Анотація:
Рассмотрены организационные принципы производственной эксплуатации, технического обслуживания и ремонта пищевого и перерабатывающего оборудования, приведены ремонтные нормативы. Практикум рассчитан на инженерно-технических работников, занятых производственной эксплуатацией, техническим обслуживанием и ремонтом технологического оборудования на предприятиях различных отраслей. Может быть использован для подготовки студентов технических вузов и техникумов.
Розглянуті організаційні принципи виробничої експлуатації, технічного обслуговування і ремонту харчового і переробного устаткування, приведені ремонтні нормативи. Практикум розрахований на інженерно-технічних працівників, зайнятих виробничою експлуатацією, технічним обслуговуванням і ремонтом технологічного устаткування на підприємствах різних галузей. Може бути використаний для підготовки студентів технічних ВНЗ і технікумів.
Додаткові точки доступу:
Богомолов, Олексій Васильович
Гурський, Петро Васильович
Денисенко, Сергій Анатолійович
Іващенко, Сергій Григорович
Токолов, Юрій Іванович
Маніло, Вадим Леонідович
Заїка, Володимир Петрович
Шерстюк, Валерій Сергійович
ХНТУСГ
Е 45
УДК | |
664.002.5(075) |
Рубрики:
Україна
Украина
Ключові слова: приймання -- принятие -- монтаж -- організація -- организация -- термін -- срок -- амортизація -- амортизация -- зберігання -- сберегание -- списання -- списание --
Анотація:
Рассмотрены организационные принципы производственной эксплуатации, технического обслуживания и ремонта пищевого и перерабатывающего оборудования, приведены ремонтные нормативы. Практикум рассчитан на инженерно-технических работников, занятых производственной эксплуатацией, техническим обслуживанием и ремонтом технологического оборудования на предприятиях различных отраслей. Может быть использован для подготовки студентов технических вузов и техникумов.
Розглянуті організаційні принципи виробничої експлуатації, технічного обслуговування і ремонту харчового і переробного устаткування, приведені ремонтні нормативи. Практикум розрахований на інженерно-технічних працівників, зайнятих виробничою експлуатацією, технічним обслуговуванням і ремонтом технологічного устаткування на підприємствах різних галузей. Може бути використаний для підготовки студентів технічних ВНЗ і технікумів.
Додаткові точки доступу:
Богомолов, Олексій Васильович
Гурський, Петро Васильович
Денисенко, Сергій Анатолійович
Іващенко, Сергій Григорович
Токолов, Юрій Іванович
Маніло, Вадим Леонідович
Заїка, Володимир Петрович
Шерстюк, Валерій Сергійович
ХНТУСГ
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | ч.з.г.к. | 1 | 1 |
2 | ч.з. оиф | 1 | 1 |
3 | оиф | 73 | 73 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | ч.з.г.к. | 356715 |
2 | ч.з. оиф | 356716 |
3 | оиф | 356717 356718 356719 356720 356721 356722 356723 356724 356725 356726 356727 356728 356729 356730 356731 356732 356733 356734 356735 356736 356737 356738 356739 356740 356741 356742 356743 356744 356745 356746 356747 356748 356749 356750 356751 356752 356753 356754 356755 356756 356757 356758 356759 356760 356761 356762 356763 356764 356765 356766 356767 356768 356769 356770 356771 356772 356773 356774 356775 356776 356777 356778 356779 356780 356781 356782 356783 356784 356785 356786 356787 356788 356789 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 26 | 26.01 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|