
>
Лісніченко, Олена Олександрівна.Розробка рецептури плавлених сирів з підвищеною біологічною цінністю за рахунок введення концентрату сироваткового білка [Текст] / О. О. Лісніченко, Є. Б. Соколова, З. П. Карпенко //
Лісніченко, Олена Олександрівна.
Вчені записки Тавр. нац. ун-ту ім. В. І. Вернадського. - 2019. - Т. 30 (69), № 4. - С. 98-103.
Додаткові точки доступу:
Соколова, Євгенія Борисівна
Карпенко, З. П.
Додаткові точки доступу:
Соколова, Євгенія Борисівна
Карпенко, З. П.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|