
>
Гурський, Петро Васильович.Дослідження впливу білкових компонентів та температури на структуру сирного напівфабрикату з використанням концентрату ядра соняшника [Текст] / П. В. Гурський, Ф. В. Перцевой, Д. О. Бідюк //
Гурський, Петро Васильович.
Збірник наук. пр. Луганського нац. аграр. ун-ту. Серія: Техн. науки. - Луганськ : ЛНАУ, 2008. - № 87. - С. 162-166..
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Бідюк, Д. О.
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Бідюк, Д. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|