
>
Черевко, О. І.Удосконалення способу концентрування плодоовочевих пюре [Текст] / О. І. Черевко, А. М. Загорулько, О. І. Постаджиєв //
Черевко, О. І.
Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 24-25 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 35-36.
Додаткові точки доступу:
Загорулько, Андрій Миколайович
Постаджиєв, О. І.
Додаткові точки доступу:
Загорулько, Андрій Миколайович
Постаджиєв, О. І.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|