>
Болховітіна, Олена Іванівна.Перспективи використання борошна зеленої гречки у технології хліба пшеничного [Текст] / О. І. Болховітіна, А. М. Жигир, Л. А. Каменюка //
Болховітіна, Олена Іванівна.
Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., ф-т мехатроніки та інжинірингу Держ. біотехнол. ун-ту, 25-26 листоп. 2021 р. - Харків : ДБТУ, 2021. - С. 437-438.
Додаткові точки доступу:
Жигир, А. М.
Каменюка, Л. А.
Додаткові точки доступу:
Жигир, А. М.
Каменюка, Л. А.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|