>
Гунченко, Б. І.Розроблення технології гелів для оздоблення борошняних кондитерських виробів [Текст] / Б. І. Гунченко ; наук. керівник П. П. Пивоваров //
Гунченко, Б. І.
Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, Держ. біотехнол. ун-т, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2025. - С. 8.
Додаткові точки доступу:
Пивоваров, Павло Петрович\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Пивоваров, Павло Петрович\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозитарій |