
>
Дослідження впливу активності ферментного комплексу на стабільність до окиснення ліпідів насіння льону. [Текст] / A. П. Бєлінська, Л. С. Мироненко, А. І. Кукушкін, Д. С. Дідух //
Хімія, біо- і нанотехнології, екологія та економіка в харчовій і косметичній промисловості : збірник матеріалів ІХ Міжнар. наук.-практ. конф., м Харків, 18-19 листоп. 2021 р. - Харків, 2021. - С. 117-118..
Додаткові точки доступу:
Бєлінська, A. П.
Мироненко, Лілія Сергіївна
Кукушкін, А. І.
Дідух, Д. С.
Додаткові точки доступу:
Бєлінська, A. П.
Мироненко, Лілія Сергіївна
Кукушкін, А. І.
Дідух, Д. С.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|