
>
Лугова, В. С.Використання методу аналізу ієрархій для оцінки інвестиційної привабливості підприємства [Текст] / В. С. Лугова, А. В. Літошенко ; наук. керівник О. О. Горошанська //
Лугова, В. С.
Інноваційний розвиток харчових виробництв, ресторанно-готельного бізнесу та торгівлі : збірник наук. пр. здобувачів вищ. освіти. - Харків : ХДУХТ, 2019. - С. 47-54.
Додаткові точки доступу:
Літошенко, А. В.
Горошанська, Олена Олексіївна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Літошенко, А. В.
Горошанська, Олена Олексіївна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|