
>
Study of the effect of chia seeds (Salvia Hispanica L.) on structural-mechanical characteristics of a cream-blown paste for candies [Electronic resource] / O. Shydakova-Kameniuka, O. Samokhvalova, O. Shkliaiev, N. Grevtseva //
BIO Web of Conferences "Innovations in Life Sciences" : 2nd International Symposium, Belgorod, May 19-20, 2020. - Belgorod, 2021. - Vol. 30. - Ст. 01019. - DOI 10.1051/bioconf/20213001019.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Shydakova-Kameniuka, Olena
Samokhvalova, Olga
Shkliaiev, O.
Grevtseva, N.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Shydakova-Kameniuka, Olena
Samokhvalova, Olga
Shkliaiev, O.
Grevtseva, N.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |