>
Technology of confectionery products using magnetofood as a food additive [Electronic resource] / I. Tsykhanovska, V. Evlash, O. Alexandrov, M. Riabchykov, R. Trishch, T. Gontar //
Bioenhancement and Fortification of Foods for a Healthy Diet. - 2022. - P. 47-66. - DOI 10.1201/9781003225287-4.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Tsykhanovska, I.
Evlash, Viktoria
Alexandrov, O.
Riabchykov, M.
Trishch, R.
Gontar, T.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Tsykhanovska, I.
Evlash, Viktoria
Alexandrov, O.
Riabchykov, M.
Trishch, R.
Gontar, T.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Електронний ресурс |