
>
Встановлення, вивіряння та закріплення обладнання переробних і харчових виробництв [Текст] : метод. вказівки до виконання розділу випуск. кваліфікац. роботи РВО «Бакалавр» / авт.-уклад.: О. В. Богомолов [и др.]. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 32 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Богомолов, Олексій Васильович\авт.-уклад.\
Гурський, Петро Васильович\авт.-уклад.\
Денисенко, Сергій Анатолійович\авт.-уклад.\
Іващенко, Сергій Григорович\авт.-уклад.\
Шерстюк, Валерій Сергійович\авт.-уклад.\
Додаткові точки доступу:
Богомолов, Олексій Васильович\авт.-уклад.\
Гурський, Петро Васильович\авт.-уклад.\
Денисенко, Сергій Анатолійович\авт.-уклад.\
Іващенко, Сергій Григорович\авт.-уклад.\
Шерстюк, Валерій Сергійович\авт.-уклад.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|