
>
Influence of dietary supplement based on heme iron on dough properties and quality of antianemic cupcakes [Electronic resource] / О. Niemirich, N. Frolova, I. Ustymenko, А. Havrysh, Y. Furmanova, O. Pavlichenko, O. Skyrda, V. Hubenia, O. Liulka, R. Matiushenko //
Journal of Hygienic Engineering and Design. - 2021. - Vol. 36. - P. 67-74.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Niemirich, О.
Frolova, N.
Ustymenko, I.
Havrysh, А.
Furmanova, Y.
Pavlichenko, O.
Skyrda, O.
Hubenia, V.
Liulka, O.
Matiushenko, R.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Niemirich, О.
Frolova, N.
Ustymenko, I.
Havrysh, А.
Furmanova, Y.
Pavlichenko, O.
Skyrda, O.
Hubenia, V.
Liulka, O.
Matiushenko, R.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |