>
Головко, Тетяна Миколаївна.Фізіологічні аспекти виробництва м’ясних продуктів оздоровчої дії [Текст] / Т. М. Головко, А. О. Геліх, М. В. Жеребкін //
Головко, Тетяна Миколаївна.
Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : матеріали XІІІ Міжнар. наук.-техн. конф., Нац. ун-т харч. технологій, 21 листоп. 2024 р. - Київ : НУХТ, 2024. - С. 64-65.
Додаткові точки доступу:
Геліх, А. О.
Жеребкін, М. В.
Додаткові точки доступу:
Геліх, А. О.
Жеребкін, М. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|