
>
Головко, Микола Павлович.Динаміка зміни якісних характеристик кісткового жиру, отриманого при виготовленні напівфабрикату кісткового харчового [Текст] / М. П. Головко, М. Л. Серік, Д. Є. Подворчан //
Головко, Микола Павлович.
Східно-Європейський журнал передових технологій. - 2005. - № 2/2 (14). - С. 139-141.
Додаткові точки доступу:
Серік, Максим Леонідович
Подворчан, Д. Є.
Додаткові точки доступу:
Серік, Максим Леонідович
Подворчан, Д. Є.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|