>
Researching of thermophysical characteristics of muscle and fatty tissue in the process of freezing-defrosting [Text] / O. Dromenko, V. Potapov, M. Yancheva, V. Bolshakova, V. Onyshchenko, A. Inzhiyants //
Food Science and Technology. - 2021.
Додаткові точки доступу:
Dromenko, Olena
Potapov, Volodymyr
Yancheva, Marina
Bolshakova, Viktoria
Onyshchenko, Vyacheslav
Inzhiyants, A.
Додаткові точки доступу:
Dromenko, Olena
Potapov, Volodymyr
Yancheva, Marina
Bolshakova, Viktoria
Onyshchenko, Vyacheslav
Inzhiyants, A.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|