
>
664(072)
С 21
Продукція функціонального призначення в галузі [Текст] : метод. вказівки до лаб. занять „Використання природних олійних фізіологічно функціональних продуктів та продуктів переробки зерна в харчуванні людини” з дисципліни для студентів освіт.-кваліфікац. рівня магістр за спец. 8.051701 Технологія зберігання і переробки зерна / ХНТУСГ ; авт.-уклад.: О. М. Сафонова, О. О. Шакула, О. О. Хоменко. - Харків : [б. в.], 2011. - 18 с. : табл. - 5.00 грн.
Ключові слова: насіння льону --
Анотація:
Методичні вказівки розраховані для надання студентам ґрунтових знань про фізіологічні властивості інгредієнтів олійних природних функціональних продуктів та продукції переробки зерна, а також рекомендації для їх використання з метою запобігання "хворобам сучасної цивілізації".
Додаткові точки доступу:
Сафонова, Ольга Миколаївна\авт.-уклад.\
Шакула, Олександр Олександрович\авт.-уклад.\
Хоменко, Ольга Олексіївна\авт.-уклад.\
С 21
УДК | |
664(072) |
Ключові слова: насіння льону --
Анотація:
Методичні вказівки розраховані для надання студентам ґрунтових знань про фізіологічні властивості інгредієнтів олійних природних функціональних продуктів та продукції переробки зерна, а також рекомендації для їх використання з метою запобігання "хворобам сучасної цивілізації".
Додаткові точки доступу:
Сафонова, Ольга Миколаївна\авт.-уклад.\
Шакула, Олександр Олександрович\авт.-уклад.\
Хоменко, Ольга Олексіївна\авт.-уклад.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | ч.з.г.к. | 1 | 1 |
2 | оиф | 4 | 4 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | ч.з.г.к. | 1б/н |
2 | оиф | б/н |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 26 | 26.01 | ||
2 | 26 | 26.10 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|