>
ІImproving the technology of glued sausage casings from subgrade beef intestinal raw materials [Electronic resource] / A. Pak, V. Onishchenko, M. Yancheva, N. Grynchenko, A. Pak, S. Inzhyyants, A. Onyshchenko //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2025. - Vol. 3, Issue 11. - P. 43-51. - DOI 10.15587/1729-4061.2025.328922.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Pak, Andrey
Onishchenko, Vyacheslav
Yancheva, Maryna
Grynchenko, Nataliya
Pak, A.
Inzhyyants, S.
Onyshchenko, A.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Pak, Andrey
Onishchenko, Vyacheslav
Yancheva, Maryna
Grynchenko, Nataliya
Pak, A.
Inzhyyants, S.
Onyshchenko, A.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Електронний ресурс |