
>
Мороз, Т. Б.Стратегічні орієнтири та заходи із забезпечення конкурентних переваг підприємств торгівлі [Текст] / Т. Б. Мороз ; наук. керівник Г. Л. Чміль //
Мороз, Т. Б.
Інноваційний розвиток харчових виробництв, ресторанно-готельного бізнесу та торгівлі : збірник наук. пр. здобувачів вищ. освіти. - Харків : ХДУХТ, 2019. - С. 145-152.
Додаткові точки доступу:
Чміль, Ганна Леонідівна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Чміль, Ганна Леонідівна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|