
>
Технологія страв і кулінарних виробів з м'яса, м'ясопродуктів і птиці [Текст] : метод. рек. до виконання лаборатор. роботи № 13 для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 242 Туризм з дисципліни. Технологія і організація ресторанного господарства / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Постнова [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 12 с.
Додаткові точки доступу:
Постнова, Ольга Миколаївна\авт.-уклад.\
Фоміна, Ірина Миколаївна\авт.-уклад.\
Постнов, Геннадій Михайлович\авт.-уклад.\
Галясний, Іван Володимирович\авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Додаткові точки доступу:
Постнова, Ольга Миколаївна\авт.-уклад.\
Фоміна, Ірина Миколаївна\авт.-уклад.\
Постнов, Геннадій Михайлович\авт.-уклад.\
Галясний, Іван Володимирович\авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 34 | Туризм (242) | Технологія та організація ресторанного господарства | 3 |
2 | 34 | Маркетинг (075) | Технологія та організація ресторанного господарства | 4 |
3 | 34 | Туризм (242) | Технологія та організація ресторанного господарства | 4 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|