
>
Деркач, Р. А.Розробка технології нових соусів-дресингів для оздоровчого харчування [Текст] / Р. А. Деркач, наук. керівник : В. В. Погарська, О. О. Юр’єва //
Деркач, Р. А.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 163.
Додаткові точки доступу:
Погарська, Вікторія Вадимівна
Юр’єва, О. О.
Додаткові точки доступу:
Погарська, Вікторія Вадимівна
Юр’єва, О. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|