
>
Дослідження якості кулінарної продукції жареної комбінованим способом з електроконтактним нагріванням [Текст] / В. М. Михайлов, В. О. Коваленко, І. В. Бабкіна, А. О. Шевченко //
Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали Міжнар. наук.-техн. конф., м. Київ. - Київ : НУХТ, 2012. - С. 30.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Коваленко, В. О.
Бабкіна, І. В.
Шевченко, Андрій Олександрович
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Коваленко, В. О.
Бабкіна, І. В.
Шевченко, Андрій Олександрович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|