
>
A comprehensive food safety short course (FSSC) improves food safety knowledge, behaviors, attitudes, and skills of Ukrainian participants [Electronic resource] / D. Ercan Oruc, S. Pokharel, R. C. Anantheswaran, M. W. Bucknavage, H. Gourama, Olga Shanina, C. N. Cutter //
Journal of Food Science Education. - 2020. - Vol. 19, Issue 4. - С. 263 - 277.. - DOI 10.1111/1541-4329.12208.
Рубрики:
Scopus
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Ercan Oruc, Duygu
Pokharel, Siroj
Anantheswaran, Ramaswamy
Bucknavage, Martin
Gourama, Hassan
Shanina, Olga
Cutter, Catherine Nettles
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Ercan Oruc, Duygu
Pokharel, Siroj
Anantheswaran, Ramaswamy
Bucknavage, Martin
Gourama, Hassan
Shanina, Olga
Cutter, Catherine Nettles
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | |
2 | Електронний ресурс |